Kiitos Limiitistä!

      Comments Off on Kiitos Limiitistä!

Kiitos kun osallistuit ensimmäiseen Skrolli-miittiin eli Limiittiin. Mahtavaa kun meitä oli niin monta, kaikkiaan noin 34! Väkeä riitti niin Pelimuseon kuusnelosteluun, pakohuoneeseen kuin varsinaiseen päätapahtumaankin Oldskoolilla. Ilta sujui mukavasti niin ohjelmallisesti kuin vapaammankin oleilun muodossa. Demot pyörivät ja meno oli ihan Skrolli.

Tärkeää faktatietoa: söimme 30 pizzaa ja joimme ison jääkaapillisen juomia. Röyh!

Ja kiva jos ja kun olet mukana tekemässä lehteä! Mahtavaa! Toivottavasti sinäkin sait lisää ideoita, joita puffaat jatkossa lehteen ja kenties näkemyksiä siitä, miten toimitus toimii ja joskus ei toimi. Kyllä on taas kiva tehdä lehteä, kun on pöhisty yhdessä! Tarjoa koska vaan ideoita sekä itsesi tehtäväksi että aiheiksi, joita lehdessä voisi olla.

IRCnetissä toimitus/avustajakuntaa päivystää vaihtelevalla intensiteetillä #skrolli-kanavalla, ja syvemmin hommaan voi astella Skrollin Slack-kanavilla. Perinteinen sähköposti taas toimii parhaimmin toimitus@skrolli.fi.

Jos sinusta joskus tuntuu siltä, että haluaisit tehdä enemmänkin, vaikka varovasti osallistua toimitustyöhön niin se on näin helppoa: jahka ole vähän kerännyt kannuksia avustajana, vihjaat sitten vaan, että toimittelukin voisi kiinnostaa ja sinut hilataan mukaan toimituksen kanavalle. Toimituksen kautta voit esimerkiksi osallistua lehden juttujen vastuutoimittamiseen, mikä on Skrollin kaltaisen yhteisölehden kannalta tosi tärkeää. Senkin voi aloittaa ihan varoen ja pikkuaskelin, mikäli ei tule kertalaakista heitetyksi syvään päähän…

Seuraava suunniteltu Skrollin tapaaminen on Skrolli Party syksyllä Helsingissä (Skrolli Party 2017:sta juttu Skrollissa 2017.2). Limiitti #2 taas olisi tarkoitus järjestää vuodenvaihteen paikkeilla. Haaveisissa on myös Skrolli-leiri 2019/2020 – sellainen varttuneemmillekin sopiva kesäleiri.