INFO

LIMIITTI järjestetään Suomen Pirkanmaalla Tampereella. Virallisena tapahtumapaikkana toimii Oldskool ry:n hallinnoima kerhotila Tampereen Epilässä, mutta ennen kokoontumista maan alle puuhastelemme hieman yhteistä kivaa pakohuoneen merkeissä. Aikataulut on pyritty laatimaan niin että junalla kulkevat ehtivät hyvin paikalle, tulivat he sitten mistä suunnasta tahansa.

Päivän ensimmäisenä ohjelmanaa toimii Way Out Prison ja Chemist pakohuoneet. Tämä on myös tapahtuman ainut omakustanne matkakulujen ja omien virvokkeiden lisäksi. Pakohuone kustantaa osallistujille ryhmäalennuksineen 20€ per naama. Tarkempi pakohuoneaikataulu ohjelmasivulla. Way Out pakohuoneen osoite on Hämeenpuisto 35 ja sinne on matkaa rautatieasemalta 1.2km.

Pakohuone on omaehtoinen ohjelmanumero ja sen voi myös ohittaa niin halutessaan. Ilmoita tapahtumaan liittyessäsi oletko tulossa pakenemaan vai tuletko suoraan iltameininkiin. Huomioi myös Suomen Pelimuseon järjestämä C64 pelipäivä jota vetää Skrollin toimituksen JOK.

Pakohuoneen jälkeen siirrymme noin 5 kilometrin päässä sijaitsevalle Oldskool ry:n bunkeriksi kutsuttuun kerhotilaan. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja perillä on myös runsaasti parkkitilaa omille kulkuneuvoille. Illanviettopaikan välittömässä läheisyydessä on myös ruokaravintola, kauppa, kioski, pikapankki ja pizzeria. Illanviettopaikan tarkempi osoite kerrotaan suoraan ilmoittautuneille.

Skrolli tarjoaa illanvietossa syötävää ja juotavaa. Omien virvokkeiden paikalletuominen on sallittua ja niille on varattu oma iso vierasjääkaappi. Myös alkoholia saa paikalla nauttia, mutta kohtuudella.

Oldskoolin bunkkeri on hyvin varusteltu. Bändi- ja DJ-soittolaitteiden lisäksi paikassa on runsaasti peliautomaatteja, vanhempia ja uudempia kotitietokoneita, pelikonsoleita … ja myös aivan kaikkea muuta. Saunan ja suihkujen lisäksi löytyy myös tupakkahuone sauhuttelijoille.

MAJOITUS

Oldskoolille saa jäädä yöksi, jatkuuhan ohjelmakin pitkälle yöhön. Myös jos haluat käydä kaupungilla Tampereen yössä, voit palata takaisin bunkkerille. Paikassa on nukkumistilaa sohvien muodossa 5-6 hengelle minkä lisäksi lattiatilaa on runsaasti itse tuoduille patja+makuupussi -spartalaisille.

Lähin hotelli Hotelli Haapalinna on aivan kulman takana ja on vielä kaiken lisäksi aika edukas.  Seuraavaksi lähin edullinen hotelli Hotelli Lamminpää löytyy 2.8km päästä. Tampereen keskustan lukuisat hotellit ovat saavutettavissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien kautta nopeasti.

Lisäksi tietysti voit kysellä Tampereen miittikansalta yösijaa. Tamperelaiset ovat vieraanvaraista kansaa : )